Veelgestelde vragen

Wat zit er in The Karma Box?

Elke maand stellen we weer een nieuw en origineel assortiment van 10 tot 12 heerlijke plant-based merken voor je samen. De producten variëren van lekkere alternatieven voor vlees, plant-based kaas, koffie, heerlijke sauzen, gezonde drankjes en vegan wijn. Maar je kunt ook personal care en huishoudelijke artikelen in de box gaan tegenkomen. Daarnaast voegen we regelmatig interessante aanbiedingen van merken en initiatieven toe die we een warm hart toe dragen. Heb je zelf een suggestie voor in de box? Stuur ons dan een mailtje op hello@thekarmabox.nl.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen €5,00 binnen heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Met deze bijdrage zorgen we ervoor dat de box op een betrouwbare en duurzame manier bij je thuis komt.

Wanneer wordt mijn Karma Box bezorgd?

Heb je je bestelling geplaatst voor dinsdag 14.00u? Dan wordt de box geleverd op woensdag tussen 17.00 en 22.00u. Heb je je box besteld op dinsdag na 14.00u? Dan wordt hij volgende week woensdag bezorgd.

Op de dag zelf ontvang je een mailtje met de verwachte levertijd. Vanwege de huidige maatregelen in verband met COVID-19 bezorgen we natuurlijk contactloos.

Wordt de box gekoeld afgeleverd?

De gekoelde producten worden de ochtend van bezorging met duurzaam isolatiemateriaal in de box gepakt. Daardoor blijven ze op temperatuur tot het moment van bezorging. Nadat je je box hebt ontvangen adviseren wij om de gekoelde producten zo snel mogelijk in de koelkast te leggen. Elk product heeft zijn eigen houdbaarheidsdatum en bewaar advies die bij elke bestelling gecommuniceerd wordt.

Ik heb een vraag over mijn bestelling.

Dat kan natuurlijk! Stuur ons dan een mailtje op hello@thekarmabox.nl en dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Vermeld wel altijd je ordernummer, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Voor hoeveel mensen is de box geschikt?

De box is geschikt voor 2 personen. Ben je met een gezin van 4? Dan is het wellicht verstandig om 2 boxen te bestellen. En ben je single, dan kun je natuurlijk dubbel zo lang van de box genieten ;-)

Zitten er ook recepten in de box?

The Karma Box is geen receptenbox zoals HelloFresh, Marley Spoon of De Krat. Alle producten in de box zijn geschikt om gebruiken in je eigen recepten, of voor wanneer jij er zin in hebt! Eet smakelijk!

Waarom bezorgen jullie alleen op woensdag?

We willen de bezorging van de Karma Boxen zo duurzaam mogelijk aanpakken. Door de bezorgingen op één dag te combineren, hoeven we minder te rijden en is de kans groter dat de box afgeleverd kan worden. Logisch toch?

Kan ik de inhoud van de box aanpassen?

Het is op dit moment niet mogelijk om de inhoud van je Karma Box aan te passen. We proberen de box zo breed mogelijk in te richten met verschillende producten, en zullen proberen waar mogelijk alternatieve producten aan te bieden. Voor wat extra karma kun je hopelijk iemand in je omgeving wel blij maken met de producten!

Tof idee, kan ik een maandabonnement bij jullie afsluiten

Leuk dat je zo enthousiast bent! Op dit moment kun je The karma box los per maand bestellen. We komen binnenkort wel met de mogelijkheid om een abonnement op The Karma Box af te sluiten, die je natuurlijk ook weer maandelijks kunt pauzeren of opzeggen. Maak je geen zorgen, we houden je natuurlijk elke maand per e-mail op de hoogte als er een nieuwe box verschijnt!

Help, mijn vraag staat hier niet tussen!

Geen paniek, stuur je vraag naar hello@thekarmabox.nl en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk.